www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

Luncha på gatan

written Av Mattias Publicerat i USA - Amerikanska Dollar (USD) den 12 jul 2011

New York är en underbar matstad och utbudet är enormt. Dock bör man vara medveten om skatten som i princip alltid tillkommer på notan. Detsamma gäller dricksen som förväntas ligga på ungefär 15 % vid bra service, och som lägst 10%. Ett sätt att äta billigt, gott och utan ovanstående påslag är att luncha på gatan.

Om du vill äta riktigt billigt i NY så är någon av de portabla matvagnarna på NY´s gator ett hett tips. Grekiskt, libanesiskt eller mexikanskt det är bara till att välja. Generösa portioner för bara några enstaka dollar. Välj det matstånd med längst kö, lokalborna vet vad som smakar bäst och vanligtvis är det värt väntan! Klicka här för en karta över populära "food-trucks".

Ett annat alternativ är att besöka en Deli. Här kan du vanligtvis skapa din egen sandwich med alla möjliga typer av pålägg eller plocka ihop en matlåda från en buffé av olika färdiglagade maträtter och sallader. Därefter är det bara att betala och hitta en trevlig plats att avnjuta lunchen på!

Klicka här för en lista över populära Deli´s.




divider







Populära inlägg
img
Publicerat den 13 jan 2017
img
Publicerat den 11 nov 2016

Instagram




  Kontaktinfo
  Service Center 0771-22 22 21
  Kontaktinfo
  Kortcenter 0200-26 60 00
  Kontaktinfo
  E-post
  Kontaktinfo
  Besök oss