Logga in och uppdatera dina uppgifter

Börja med att logga in på internetbanken och kontrollera att alla dina uppgifter är korrekta. Det är viktigt att vi har rätt uppgifter till dig om vi exempelvis behöver kontakta dig.

Meddela ditt kontonummer

För att få din lön insatt på ditt konto hos oss behöver du ge ditt nya kontonummer till din arbetsgivare. Detsamma gäller för betalningar från Försäkringskassan, Pensionsmyndigheten och Skatteverket med flera.

Flytta betalningar och överföringar

Lägg upp betalningar som ska dras från ditt konto, till exempel autogiron, e-fakturor och stående överföringar. Prata med oss om du vill att vi hjälper dig med nya betalningar, att flytta betalningar som idag dras från andra konton eller att avsluta konton i annan bank.

Koppla Swish till privatkontot

Inne på internetbanken kan du enkelt koppla Swish till ditt privatkonto. Med Swish kopplat till ditt konto kan du sedan enkelt skicka och ta emot pengar till och från vänner och familj samt betala med Swish via Swish-appen.

Aktivera ditt bankkort

För din säkerhet så behöver du aktivera ditt bankkort som är kopplat till privatkontot innan du kan börja använda det. Aktivera ditt kort gör du enkelt inne på internetbanken.