Backpackers

Reseförsäkringar

Nyhet! Fr.o.m 2021-01-21 omfattar våra reseförsäkringar resor till områden dit UD utfärdat reseavrådan till på rund av COVID-19. Läs mer nedan. En reseförsäkring är en trygg och enkel lösning för att slippa oro, besvär och oväntade kostnader under en resa. Vi har valt ut reseförsäkringar som passar olika behov i olika situationer.

Read more

Reseförsäkring Extremsport

Om du planerar att utföra riskfyllda aktiviteter och vill vara säker på att försäkringen gäller så är det här försäkringen för dig.

Mer om Extremsport

Reseförsäkring Bas

Reseförsäkring Bas gäller från dag 1 om du saknar hemförsäkring, eller tar vid där reseskyddet i hemförsäkringen upphör – normalt efter 45 dagar.

Mer om Bas

Reseförsäkring Plus

Reseförsäkring Plus täcker in det mesta som kan hända på resan, oavsett om du reser med familjen, kompisarna eller ensam.

Mer om Plus

Reseförsäkring Backpacker

Backpacker är ett bra val för alla upp till 35 år som vill ha en pålitlig reseförsäkring till en låg kostnad på långresan.

Mer om Backpacker

Reseförsäkring Weekend

Med Weekend får du ett omfattande skydd för dig och det du tar med dig på resan. Du får kan också få ersättning vid förseningar.

Reseförsäkring även dit UD avråder på grund av Covid-19

Från och med 2021-01-21 omfattar våra reseförsäkringar extraordinärt resor till områden dit UD utfärdat reseavrådan, förutsatt att orsaken till avrådan från resor till området är COVID-19.

Om området har en reseavrådan av annan orsak, som till exempel krig, terror eller andra oroligheter, omfattas resan inte av försäkringen.

Försäkringarna ersätter dock inte utgifter för evakuering som direkt eller indirekt orsakats av COVID-19 samt utgifter för karantän om anledningen till karantän inte beror på ditt eget insjuknande i COVID-19 under resan.

Läs villkor om reseförsäkringar

Här hittar du villkoren till alla reseförsäkringar. Klicka på länken nedan.

Har du frågor?

Om du har frågor om reseförsäkringarna är du välkommen att ringa Europeiska ERV på telefon 08-128 745 37.