Jämför olika lån innan du ansöker

Innan du ansöker om ett lån är det klokt att jämföra vad olika banker och låneinstitut erbjuder eftersom både räntor och villkor kan variera mycket. En annan anledning till varför du bör jämföra räntor och villkor innan du ansöker är att alla som lånar ut pengar tar en kreditupplysning på dig när du ansöker om lån. Varje gång en kreditupplysning tas på dig påverkas kreditvärdigheten och många kreditupplysningar har en negativ inverkan på din kreditvärdighet.

Rak amortering utan bindningstid

En av fördelarna med att låna på FOREX Bank är att ditt lån betalas tillbaka med rak amortering och inte har någon bindningstid. Det betyder att räntekostnaden sjunker i takt med att lånet betalas av. Dessutom har du möjlighet att när som helst betala tillbaka hela eller delar av beloppet, utan att några extra avgifter tillkommer.

Du har även möjlighet att teckna ett Låneskydd, Det är en försäkring som täcker månadskostnaderna för ditt lån med upp till 9 000 kr/mån i en 12 månaders period (maximalt 36 månader under försäkringens livstid) om du drabbas av ofrivillig arbetslöshet eller hel sjukskrivning på grund av sjukdom eller olycksfall som varar längre än 30 dagar.

Och hur lång är återbetalningstiden?
Det varierar, men generellt handlar det om mellan 2-15 år, beroende på de specifika villkor som avser ditt lån.

Ansök om lån hos oss

Du kan ansöka om lån hos oss här på vår sajt. Ansökan görs helt digitalt och du får oftast svar med ett eventuellt låneerbjudande direkt.