Par kramar och pussar sitt barn

Spara

Spara till din dröm på ett sparkonto hos oss. Du får en sparränta på 0,25 procent, eller 0,60 procent om du också har ett lån hos oss. Du betalar ingen kontoavgift och har fria insättningar och uttag. Dessutom ingår internet- och mobilbank där du håller koll på dina konton, kan göra överföringar och se alla dina transaktioner.

Läs mer
Läs mer om sparkontot

Spara till barnen

Ge barnen en bra start i livet genom att spara till dem. Öppna ett sparkonto i ditt barns namn hos oss, och bestäm dig för en summa att sätta över varje månad.

Läs mer och ansök

Spara till pensionen

Om du vill ha lika mycket pengar att leva för som pensionär som när du jobbar behöver du troligen också ha ett privat pensionssparande.

Läs mer

Spara till resan

Öka chansen att förverkliga den där speciella resan, genom att lägga undan pengar på ett sparkonto. Med ett sparkonto som har ränta växer pengarna lite snabbare.

Läs mer

Spara till ditt boende

Funderar du på att köpa bostad men undrar hur du ska få råd? Öppna ett sparkonto med bra ränta hos oss och börja spara till bostaden.

Läs mer

Statliga insättningsgarantin

Alla våra konton är godkända av Riksgälden och omfattas av den statliga insättningsgarantin. Om banken skulle gå i konkurs eller Finansinspektionen beslutar att garantin ska träda in ersätter staten pengarna på kontot med upp till 1 050 000 kronor.

I Sverige är det Riksgälden som betalar ut insättningsgarantin och ersättningen ska göras tillgänglig inom 7 arbetsdagar. I vissa fall kan ersättning ges för insättningar kopplade till särskilda livshändelser, till exempel försäljning av bostad, med högst 5 miljoner kronor (tilläggsbelopp).