www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

Marcus Frendberg tipsar om hur man fyndar i Los Angeles

written Av Mattias Publicerat i Reseekonomen den 16 sep 2011

När jag och min syster var i Los Angeles 2008 kartlade vi alla loppisar, eller så kallade thriftstores, i området. Vi tog fram en stor karta över L.A. och prickade ut butiker som låg nära stora vägar och som var lätta att ta sig till. Vi hyrde en bil över dagen och gav oss ut på skattjakt helt enkelt. Det är otroligt billigt i dessa butiker och man kan göra riktigt bra fynd om man har tur, allt från kläder till möbler. Utav alla de 100 plaggen jag fick med mig hem från den resan använder jag något varje dag.

Men det man ska tänka på när man ger sig ut på en sån här trip är att ha med sig kontakter i små valörer. De tar inte alltid kort och kontanter är väldigt smidigt när du vill köpa småprylar. En annan viktig sak att tänka på är att kolla upp de olika områdena innan man ger sig iväg. Alla områden runt L.A. är ju inte så säkra att besöka som turist så fråga någon som har lite lokalkännedom, om du inte själv har det. Sen är det bara att ge sig ut och fynda!

/Marcus Frendberg, grundare av produktionsbolaget Monarki Stockholm

Sedlar

 

 

 

 

 

 

 

 

Här hittar du fler restips från kändisar:

fredrik Bjorn
BL FW
Victoria Silvstedt leila
Carin Johan Borger
Marcus Frendberg Soneby
Pilblad
dividerPopulära inlägg
img
Publicerat den 13 jan 2017
img
Publicerat den 11 nov 2016
img
Publicerat den 13 maj 2016

Instagram
  Kontaktinfo
  Service Center 0771-22 22 21
  Kontaktinfo
  Kortcenter 0200-26 60 00
  Kontaktinfo
  E-post
  Kontaktinfo
  Besök oss