www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

written Av Mattias Publicerat i Japan - Japansk Yen (JPY) den 25 apr 2013

Ett besök i Japan är inte komplett innan du har ätit landets delikatess – kobebiff. Köttet är otroligt mört och det kan ätas både som en vanligt tillagad biff eller helt rå, som sashimi. Det är hårt reglerat vilka typer av kött som får kallas kobebiff då uppfödare måste uppfylla flera olika kriterier. Köttet produceras endast i regionen Hyogo, vars huvudstad heter Kobe.

En restaurang i Tokyo som servar kobebiff är restaurang 511. De erbjuder flera varianter men om du aldrig ätit detta förut är ett bra alternativ den meny som innehåller åtta olika rätter och kostar 13 000 JPY (ca 855 kr) per person. Du får möjlighet att äta biffen såväl rå som tillagad och det är en fantastisk smakupplevelse. Din servitör går även igenom varje rätt som serveras så du vet exakt vad du äter och hur det är tillagat. Restaurangen har också ett brett vinutbud där den billigaste flaskan kostar ca 500 kr.

Låter det intressant? Besök restaurangens hemsida för fullständig meny och kontaktinformation.
dividerPopulära inlägg
img
Publicerat den 13 jan 2017
img
Publicerat den 11 nov 2016

Instagram
  Kontaktinfo
  Service Center 0771-22 22 21
  Kontaktinfo
  Kortcenter 0200-26 60 00
  Kontaktinfo
  E-post
  Kontaktinfo
  Besök oss