www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

Frukost i Barcelona

written Av Mattias Publicerat i Spanien - Euro (EUR) den 07 jun 2011

Frukosttips i Barcelona

Ett av de bästa ställena att äta frukost på i Barcelona är enligt min mening på någon av saluhallarna i staden. La Boqueria St Josep är den mest kända och ligger i anslutning till La Rambla. Plocka ihop ett urval av bröd, skinka, ost och frukt för en billig peng. Ät på på plats eller ta med dig som picnic. Du kan också sätta dig på en av de många ”barerna” och välja bland godbitarna ur menyn. Det kan vara värt att tänka på att det faktiskt blir lite billigare ju längre in i saluhallen du kommer (dvs bort från La Rambla!).

För dig som föredrar ett klassiskt café finns det ett på La Rambla 115 som heter Viena. Här serveras du ”good, fast and filling food” á la de stora internationella kaffekedjorna fast på spanskt vis och till ett lägre pris. En reporter på New York Times utsåg en gång en av mackorna som serveras till ”The worlds greatest sandwich”.

Bli inte förvånad om du får en extra croissant när du beställer en kaffe. Den ingår!
dividerPopulära inlägg
img
Publicerat den 13 jan 2017
img
Publicerat den 11 nov 2016

Instagram
  Kontaktinfo
  Service Center 0771-22 22 21
  Kontaktinfo
  Kortcenter 0200-26 60 00
  Kontaktinfo
  E-post
  Kontaktinfo
  Besök oss