www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

Marknader i östra London

written Av Mattias Publicerat i Storbritannien - Brittiska Pund (GBP) den 01 aug 2012

Om du gillar brittisk vintage så är ett besök till östra London ett måste. Ett par hundra meter från Liverpool Street ligger min favoritmarknad Old Spitalfields Market. Denna marknad är bland annat känd för att mode- och designstudenter från läroverken i city säljer sina alster här. Med andra ord finns här riktiga fyndlägen på unika plagg skapade av nästa generations Stella Mccartney eller Alexander Mcqueen.

Inte långt ifrån Old Spitalfields ligger Brick Lane med en uppsjö av marknader och vintagebutiker. Håll utkik efter Vintage Market och Backyard Market som brukar bjuda på de bästa fynden.

Norr om Brick Lane ligger Columbia Road och detta är även platsen för ett underbart skådespel varje söndag då det är stor blomstermarknad. Gröna dofter och gastande försäljare blandas med strosande besökare. Mitt på gatan ligger galleriet Our House där du kan beskåda vacker konst och moderna möbler i skandinavisk stil. Det mysiga gathuset är renoverat av de svenska ägarna Ola och Robina som driver galleriet på gatuplan och själva bor på våningarna ovanför. Helt klart värt ett besök!

Old Spitalfields MarketdividerPopulära inlägg
img
Publicerat den 13 jan 2017
img
Publicerat den 11 nov 2016

Instagram
  Kontaktinfo
  Service Center 0771-22 22 21
  Kontaktinfo
  Kortcenter 0200-26 60 00
  Kontaktinfo
  E-post
  Kontaktinfo
  Besök oss