www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

Restaurangtips i Havanna

written Av Mattias Publicerat i Kuba - Peso (CUP) den 15 dec 2011

Mittemot Capitolio liggen en av Havannas mest populära paladares(restaurang som drivs av familjer med speciella tillstånd från staten) är ”Los Nardos”. Här serveras du mat i enorma portioner som utan problem räcker till två personer.

I samma byggnad ligger även ”El Asturianito”. Välj denna restaurang om du vill slippa kön till ”Los Nardos” och är sugen på pizza eller traditionell kubansk mat som ”Ropa Vieja” (strimlat nötkött med lök och paprika). Här får du god, prisvärd mat och i kubanska mått mätt en utmärkt service.

Båda lokalerna ligger på Paseo de Marti #563. Tveka inte att ta dig uppför trappan som leder till restaurangerna trots att trapphuset ser ut som ett rivningsobjekt! På första våningen finner du Los Nardos och för att komma till trappan som leder upp till Asturianito på översta våningen måste du passera rakt igenom restaurangen på andra våningen (som inte alls är lika minnesvärd!).

Danny Glover, Jack Nicholson och en rad andra kycklingälskare från hela världen vallfärdar till en annan av Havannas mer kända restauranger för att avnjuta deras världsberömda och specialkryddade kyckling. El Ajibe ligger en 15 minuter lång taxiresa från Havanna Vieja och det faktum att man erbjuder ett  bufféalternativ gör restaurangen till ett bra alternativ för den hungriga. Ät hur mycket du vill för ca 90 kr.

Ps! Vinkällaren går inte heller av för hackor och i anslutning till El Ajibe ligger en välsorterad cigarrbutik!
dividerPopulära inlägg
img
Publicerat den 13 jan 2017
img
Publicerat den 11 nov 2016

Instagram
  Kontaktinfo
  Service Center 0771-22 22 21
  Kontaktinfo
  Kortcenter 0200-26 60 00
  Kontaktinfo
  E-post
  Kontaktinfo
  Besök oss