www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

B.Y.O.B restauranger i New York

written Av Mattias Publicerat i USA - Amerikanska Dollar (USD) den 04 jul 2011

I New York kryllar det av restauranger med mat från världens alla hörn. Du kan köpa mat för några enstaka dollar vid någon av matvagnarna på gatan eller avnjuta en lyxmåltid på restauranger belönade med stjärnor i Guide Michelin.

 En typ av restauranger som jag gillar är de som tillämpar B.Y.O.B dvs ”bring your own beverage”. På dessa restauranger är det fullt tillåtet att ta med sig sitt favoritvin och dricka detta till maten. Vissa restauranger tar en liten ”corking fee” för att öppna flaskan åt dig, men det rör sig sällan om några större summor. Eftersom du förmodligen kommer försöka att anpassa maten efter vinet och inte tvärtom som man vanligtvis gör, leder detta till att du ibland ”tvingas” prova nya anrättningar som du kanske inte skulle ha provat annars. Det är helt enkelt ett kul och prisvärt sätt att prosvsmaka sig igenom menyerna på New York´s B.Y.O.B´s restauranger! För en lista över restauranger med B.Y.O.B i New Yorks olika stadsdelar klicka här!
dividerPopulära inlägg
img
Publicerat den 13 jan 2017
img
Publicerat den 11 nov 2016

Instagram
  Kontaktinfo
  Service Center 0771-22 22 21
  Kontaktinfo
  Kortcenter 0200-26 60 00
  Kontaktinfo
  E-post
  Kontaktinfo
  Besök oss