www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

WebTV från New York

written Av Mattias Publicerat i USA - Amerikanska Dollar (USD) den 31 maj 2013

I april  befann jag mig i New York tillsammans med journalisten och New York-veteranen Mats Olsson. Resans uppdrag var att spela in webTV serien "Olssons New York" där Mats visar sina favoritställen i staden som aldrig sover och jag ger handfasta tips på hur du får ut det bästa och mesta av din resa.

Nu har avsnitten börjat sändas och du kan ta del av resultatet på ExpressenTV eller via länkarna nedan. Mycket nöje!

Avsnitt 1:
Mats besöker sitt smultronställe Highline Park och jag tipsar om några av New Yorks bästa gratisnöjen. Se avsnitt!

Avsnitt 2:
Jag och Mats besöker restaurangen Red Rooster i Harlem och dricksexperten Selim Adira delar med sig av sina bästa råd när det gäller drickskulturen i USA. Se avsnitt!

Avsnitt 3:
Mats besöker "farmers market" på Union Square och jag möter upp Sophie Herslow från Williamsburg som tipsar om stadens bästa vintage-shopping. Se avsnitt! 

Avsnitt 4:
Mats besöker sitt stammisställe Great Jones Café och jag ger råd om kort och kontantanvändning i USA. Se avsnitt!

Avsnitt 5:
Mats åker till Coney Island medan jag testar New Yorks enorma matutbud och tipsar om hur du kan äta dig mätt utan att bli ruinerad. Se avsnitt!

Avsnitt 6:
Mats berättar om sitt favoritområde kring Gramercy Park och jag hyr inlines i Central Park och tipsar om ett antal andra trevliga parker i New York. Se avsnitt!

Avsnitt 7:
Mats käkar lunch på sin favorit "diner" och jag tipsar om hur du kan hitta prisvärt boende i New York och besöker Cristina som hyr ut sin soffa via couchsurfing. Se avsnitt!

Avnsitt 8:
I det sista avsnittet av "Olssons New York" bjuder jag bland annat på några bra shoppingtips och Mats minns tillbaka till när han träffade Wayne Gretzky! Se avsnitt!
dividerPopulära inlägg
img
Publicerat den 13 jan 2017
img
Publicerat den 11 nov 2016

Instagram
  Kontaktinfo
  Service Center 0771-22 22 21
  Kontaktinfo
  Kortcenter 0200-26 60 00
  Kontaktinfo
  E-post
  Kontaktinfo
  Besök oss