Sambokonto för er gemensamma ekonomi

Betala maten, räkningarna och allt annat ni delar på från ett gemensamt privatkonto. Ni får varsitt bankkort och båda kan ansluta Swish till det gemensamma kontot. Via internet- och mobilbanken kan ni betala räkningar, e-fakturor och lägga upp autogiron. Den gemensamma månadsavgiften är 25 kronor och ni får 10 procent rabatt på reseförsäkringar ni köper via oss.

  • Ränta från första kronan
  • Swish för båda ingår
  • Internet- och mobilbank ingår
  • Två bankkort ingår
Swish Båda kan ansluta Swish till det gemensamma privatkontot
Ränta Ni får ränta på era insatta pengar
Bankkort Ni får varsitt bankkort VISA som är kopplade till kontot

Sambokonto – ett gemensamt lönekonto med ränta

Hos oss får ni ränta från första kronan på ert gemensamma privatkonto. Anmäl till era arbetsgivare att ni vill få era löner insatta på privatkontot hos oss, så får ni alltså ränta på lönen. Från kontot kan ni betala räkningar, göra överföringar och swisha. 

Spara tillsammans på ett gemensamt sparkonto

Spara till era gemensamma planer på ett sparkonto hos oss. För över pengar och följ sparandet via internet- och mobilbanken. Sparräntan är just nu på 0.25 procent.

Priser, villkor och blanketter

Statliga insättningsgarantin

Alla våra konton är godkända av Riksgälden och omfattas av den statliga insättningsgarantin. Om banken skulle gå i konkurs eller Finansinspektionen beslutar att garantin ska träda in ersätter staten pengarna på kontot med upp till 950 000 kronor.

I Sverige är det Riksgälden som betalar ut insättningsgarantin och ersättningen ska göras tillgänglig inom 7 arbetsdagar. I vissa fall kan ersättning ges för insättningar kopplade till särskilda livshändelser, till exempel försäljning av bostad, med högst 5 miljoner kronor (tilläggsbelopp).