Brittiskt pund - GBP/Pund till SEK

Här hittar du bland annat aktuell valutakurs och historisk utveckling för brittisk pund (GBP) till svensk krona (SEK). Visste du att du kan få leverans till närmaste postombud och att det är fri frakt när du köper valuta för över 5 000 kronor online?

Säker hemleverans

Försäkrad leverans till närmaste postombud

Fri frakt över 5 000 SEK

Växla valuta för minst 5 000 SEK och få fri frakt

Maxa semestern - Växla valuta nu

Se till att få tid till annat på semestern

GBP – valutan i Storbritannien

Ska du resa till Storbritannien och behöver brittisk pund (GBP)? Hos oss på FOREX kan du enkelt köpa GBP inför din resa.

Vi erbjuder både onlineköp och personlig service i våra butiker.

När du köper GBP online kan du välja att få din valuta levererad till närmaste postombud eller hämta den i någon av våra butiker. Vårt mål är att göra din beställning av brittisk pund enkel och bekymmersfri.

Med valutaomvandlaren beräknar du GBP till SEK och får full koll på kursen just nu. I valutagrafen ser du brittisk pund historiska utveckling över tid mot din lokala valuta. Du kan välja tidsspann från 2012 fram till och med idag.

Kursexempel

Valutakurs

   Tillgänglia valörer online

   Sedlar - Pund 10, 20, 50

   Länder med denna valuta

   Här ser du vilka länder som har GBP som primär och sekundär valuta. Som Storbritanniens officiella valuta används pundet även i flera brittiska territorier och som alternativ valuta i flera länder.

   När du reser till Storbritannien är det bra att veta att GBP - brittiska pund finns med sedlar i flera valörer - £5, £10, £20 och £50. Växlingskurserna kan variera, så det är ofta fördelaktigt att köpa valuta innan du reser. GBP - Pundet är känt för sin stabilitet och breda acceptans, vilket gör det till en pålitlig valuta för resenärer. Använd vår valutaomvandlare för att få översikt på valutakursen på SEK till GBP innan du reser.