USA-dollar - USD - Dollar till SEK

Här hittar du bland annat aktuell valutakurs och historisk utveckling för amerikanska dollar till svenska kronor, USD till SEK. Visste du att du kan få USD levererat till närmaste postombud och att det är fri frakt när du köper dollar för över 5 000 kronor online?

Säker hemleverans

Försäkrad leverans till närmaste postombud

Fri frakt över 5 000 SEK

Växla valuta för minst 5 000 SEK och få fri frakt

Maxa semestern - Växla valuta nu

Se till att få tid till annat på semestern

USD – valutan i USA

Ska du resa till USA och behöver amerikansk dollar (USD)? Hos oss på FOREX kan du enkelt köpa USD inför din resa.

Vi erbjuder både onlineköp och personlig service i våra butiker.

När du köper USD online kan välja att få din valuta levererad till närmaste postombud eller hämta den i någon av våra butiker. Vårt mål är att göra din beställning av amerikansk dollar enkel och bekymmersfri.

Med valutaomvandlaren beräknar du USD till SEK och får full koll på kursen just nu. I valutagrafen ser du amerikansk dollars historiska utveckling över tid mot din lokala valuta. Du kan välja tidsspann från 2012 fram till och med idag.

Kursexempel

Valutakurs

   Tillgänglia valörer online

   Sedlar - Dollar 10, 20, 50, 100

   Länder med denna valuta

   Här ser du vilka länder som har USD som primär och sekundär valuta. Den amerikanska dollarn, USD, är en av de mest använda och vanliga valutorna i världen. Den fungerar både som primär valuta i USA och som alternativ valuta i många andra länder. Dess stabilitet och globala acceptans gör den till ett populärt val och ofta rekommenderat val till resevaluta när man ska resa.