www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

  1. Skriv ut
  2. Textstorlek

Inköpslista

(- valutor) Summa: - ---
Beställ 
Jag köper Kurs Jag betalar

Summa: - ---

Semesterindex

Med våra olika semesterindex kan du jämföra semesterkostnader för olika typer av resor och för olika platser världen över.

Landsindex

Landsindex visar vad det kostar att semestra i olika länder jämfört med Sverige. Sverige har värdet 100 i indexet. Semesterindex tar hänsyn till valutakursernas förhållande och till olika länders prisnivåer för vanliga semesterutgifter. Uppgifterna om hotellpriser kommer från Trivago.

Senaste landsindex

 

 

Solindex

Solindex visar hur mycket en soltimme kostar i olika länder jämfört med i Stockholm. Stockholm har värdet 100 i indexet. Solindex jämför prisläget och kostnader på vanliga produkter som en måltid på en mellanklassrestaurang, en halv liter öl, en taxiresa på 5 kilometer samt genomsnittspriset för en hotellnatt enligt uppgifter från hotellsöksidanTrivago.

Senaste solindex

 

 

Storstadsindex

Storstadsindex visar vad det kostar att semestra i olika storstäder runt om i världen jämfört med i Stockhom. Stockholm har värde 100 i indexet. Storstadsindex tar hänsyn till både valutakurserna och till vanliga semesterkostnader.

Senaste storstadsindex

 

 

Skidindex

Skidindex visar vad det kostar att ha skidsemester på olika skidorter runt om i världen, jämfört med i Åre. Åre har värdet 100 i indexet. Skidindex jämför prisläget och kostnader på vanliga utgifter förknippade med en skidsemester under sportlovet. Exempel på kostnader som jämförts är liftkort, snittpris för en hotellnatt, en halvliter öl och lunch.

Senaste skidindexKontaktinfo
Service Center 0771-22 22 21
Kontaktinfo
Kortcenter 0200-26 60 00
Kontaktinfo
E-post
Kontaktinfo
Besök oss